És íme itt a következő blogbejegyzésem is:) Ez is a helyszínelőkről fog szólni minő meglepő XĐ. ezúttal a következő epizódot fogom kivesézni és ellátni képekkel.
5×14 Elveszett lányok
Egy kis taknyos tizenéves lány érkezik New York-ba látszólag egyedül - grat a szüleinek igazán odafigyelnek rá nah mind1 - a tini nagyon odavan mindenért erre-arra tekinget mosolyog.
Majd egy nála pár évvel idősebb csaj jön aki majdnem ugyanúgy néz ki mint ő gyorsan elrángatja – jó,jó de mikor lesz már valami gyilkosság – és míg ők elszórakoznak nem messze tőlük – végre!! – 2 ember kirabol egy férfit. Akit később késsel a mellében találnak meg .Főcím!
Stella, Hawkes és Mac jönnek helyszínelni lezajlik a szokásos vad fényképezgetés stb. Most bizony elég rossz körülményeik vannak ugyanis az eső minden bizonyítékot elmos( cumi XĐ!) A Doki persze rögtön kiszúrja a műtéti hegeket a hullán és pikk-pakk összerakják, hogy az áldozat nemrégiben komoly sugárzásnak volt kitéve és minden jel arra mutat, hogy külföldi mégpedig Ukrán.
Danny és Stella vizsgálja a férfi ruháit. Miközben Danny „nagyon fontos” információkat oszt meg velünk mégpedig, hogy gyerekkorában halálra nyaggatta az anyját egy olyan New York-os pólóért (olyan NEKEM is kéne „I love New York”XD) amit az áldozat is viselt. Kiderül, hogy azt a pólót az Ukrán férfi kényszerből vásárolta mivel leöntötte magát kávéval, valamint az is , hogy nemrég érkezett az országba (Ezek nagyon jók xĐ)
Lindsay és Sid érkezik Mac irodájába, hogy beszámoljanak neki az áldozatban talált késről valamint a kis fémdarabról a kezében. A kést fák metszésére használják, a markolatán pedig szilvavirág nyomai találhatok amik ilyenkor a kínai negyedben elég gyakori ugyanis most van a kínai újév amit a virágzó ágakkal köszöntenek. (Ez lesz a bivaly éve XD). A fémdarabka pedig egy ajakgyűrűből származik amin még DNS-t is találtak a valószínűsített támadótól aki többszörös visszaeső bűnöző:Sammy Chen.
Fleck és Danny megy ki a kínai negyedbe, meg is találják Sammy –t . Valamint a nővel is „összefutnak”. Nem adják könnyen magukat a   két szépfiúnak (<3) elég soká kell kergetni őket (de ezek a képsorok mindent megérnek XDD) mire sikerül megbilincselni őket mégpedig nem is akárhogy XĐD.
A hapsikát Mac és Fleck (míg rímel is :) hallgatja ki. És Don befenyegeti a tagot:”Életfogytiglant kapsz érte kicsi Sammy!!!” (Ez nagyon nagy:XD).  A nőt meg Stella és Danny faggatja. A rablást mindketten beismerik ,de a bűnözők jó szokásához híven a gyilkosságot tagadják. Elmondanak azonban más talán (de persze ezek a NEW York-i helyszínelők szal tuti) hasznos információkat.Ezáltal Danny és Fleck megtalálják az orosz koma tárcáját egy ponyvatetőn és találnak benne egy átázott levelet is. Valamint egy cetlit amin egy találkozó van feljegyezve.
Mac el is megy a kávézóba és meglátja, hogy az áldozatnak egy fejessel lett volna ott találkája mégpedig Gillian Whitford felügyelő helyettessel. Kiderül, hogy a fickó a lányát kereste New York-ban nyakamat rá, hogy a rész elején látott kis csitri az.  Ugyanis az is napvilágot lát, hogy az ilyen korú lányok „modellmunka” reményében jönnek ide aztán nyelvtudás hiányában kiesnek a látókörből és elkavarodnak a hatalmas városban.
A laborban Hawkes és Danny vizsgálják a levelet amit az áldozat tárcájában találtak. A levelet az orosz férfi lánya írta, és pontosan nem tudták lefordítani, de annyit megtudtak, hogy a lány segélykérésnek szánta.
Ugrunk egy tizenéves lányokkal teli terembe ott van az orosz lány is. Piát adnak nekik amitől elkábulnak, szép kis „modellmunka”.
Kiderül, hogy a lány levelét egy néger bokszoló adta fel aki először tagadja a dolgokat majd persze beadja a derekát.
Stella és Hawkes a laborban roppant agyafúrt módon kikövetkeztetik, hogy az áldozatot a gyilkos először felsegítette a földről majd leszúrta.Ezért nem védekezett a férfi a szúrás ellen ugyanis nem számított rá.
Olyan nyomokat találnak az áldozat pólóján amiből kikövetkeztetik  (ez kész vicc XD ) hogy a lányokat valószínűleg egy régi mustárraktárban tartják fogva és már mennek is oda. Azok persze menekülnek. És mire a szupercsapat odaér már csak egy lányt találnak ott. Aki kiadja magát szerencsétlen áldozatnak, de végül kiderül, hogy ő is segít begyűjteni az ártatlan lányokat akik  14-21 év közöttiek és mind külföldről érkeznek.
A laborban kiderül, hogy a lányokat drogozzák mégpedig speciális anyaggal amit csak egy ember árusít a városban. Fleck mindent megtesz, hogy rávegye a néger fickót(aki feladta a levelet)  vegyen attól az embertől egy adagot és persze Don-nak van olyan beszélőkéje, hogy végül rádumálja az ürgét a dologra.Az a fejes nő Whitford persze rögtön elkezd kötekedni, de Mac kideríti, hogy valójában mi a baja a nőcinek:Az unokahúga is hasonlóan járt 3 éve eltűnt mivel táncos akart lenni, de a szülei nem engedték ezért elszökött.
Egy dühödt férfi érkezik az őrsere ugyanis az ő lány is eltűnt 2 hete. Stella hallgatja meg őt és megígéri, hogy mindent megtesz amit csak tud.
Majd ugrunk egy sikátorba a néger fickó meg spéci drogot venni, aztán érkeznek a rendőrök és íme megvan a drog és a pasi is. Akit NÉMO –nak hívnak. Danny és Fleck próbálja kihallgatni nem sok sikerrel ugyanis hapsi össze vissza kamuzik nekik. De végül (mint mindig XD) megadja magát és elárulja a lánykereskedő banda rejtekhelyét. Szupercsapat megint csak kivonul Mac vezényletével és megtalálják a fejest. És kiderül, hogy ő ölte meg az orosz férfit. Megkerülnek a lányok is. (szal valamilyen szinten happy end lett belőle csak éppen az orosz kiscsajnak nem:( ) Viszont a másik apa aki bejött az őrsre annak nagy szerencséje volt ugyanis a lánya egészségesen megkerült( nagy összeborulás).
Végül pedig elkapják a nőcit is aki a lányokat csapdába csalta. (A végén persze az mutatják amint Mac nagy komolyan elsétál a helyszínről mintha ő lenne Superman végül is még lehet SuperMac úgyis mindent mindig annyira tud XĐ) 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://csiny.blog.hu/api/trackback/id/tr981200464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása