Végre utolértem magam! Íme, itt a múlt szerdai helyszínelők! Jó kis rész volt:D! Nah kezdjünk neki:
5×16 Minden jótett
Kezdésként az egyik korábbi rész végét látjuk, mikoris SuperMac beront egy szőke csajszihoz asszem Ellának hívják. A nő öngyilkos akart lenni SuperMac pedig bevitte a korházba.
Ezt meséli el Stellának miközben egy kávézóból jönnek kifelé. A nő fel van háborodva, hogy ez már majdnem egy hónapja történt,de Mac még fel sem hívta (Meeeert? neki mindenről tudnia kell? Kiőitt, kéremszépen). Mikor leülnek, hogy megigyák a kávéjukat Stella poharába egy keselyű belepottyant egy emberi szemet!!!(Nah ilyen sincs a valóságban. De azért PoÉn!XĐ). Mac persze jól kiröhögi! Főcím!

Jön Fleck, hogy „személyleírást” (XD) kérjen a madárról! (Tök PoÉn!) Erre Stella:”Fekete volt, és csőrös. Jaa és bicegve repült!! (azt pl. hogy lehet? :O)Persze Don védi magát, hogy ő csak a munkáját végzi, de látszik rajta, hogy élvezi a dolgot!(XD) Közben Mac leszűri a kávét és kihalássza a szemgolyót a szitából közben olyan arcot vágva, hogy „én főszereplő vagyok ezt miért nekem kell fogdosnom”.
Még 10 perc sem telt el a filmből, de Hawkes már rá is jött, hogy kitől származik a szem: John Pollock-é. … volt. És a beültetett kontaktlencséje alapján azonosította!(aszta!! :o) éééés még címet is talált hozzá!! (pff..XĐ)A szupercsapatból Stella és Fleck „szállnak” ki a helyszínre ahol Don poénkodik:”Mennyi esély van rá, hogy a fickó él csak hiányzik a szeme? Mert erre nem készültem fel!!” XDĐ Fleck-nek szerencséje van a fickó már halott és szépen el is van temetve a virágosládában a tetőn! 
A lakásban Danny helyszínel talál is itt-ott ujjlenyomatot és vérfoltokat. Valamint egy potencia nővelő krémet amit fel is ajánl Mac-nek ugyanis ő nemsoká apa lesz szóval neki már nem kell!!(XĐ)
A hullát szépen kiássák a virágládából és beviszik Sid-hez aki szerint a halál 2 napja állt be, de annak okát pontosan nem tudja megmondani! Még!!
Végreeeee! már több rész eltelt úgy hogy semmit nem „adtak” a Danny&Lindsay   fanoknak (mint jómagam is) és most megaszántak egy kicsit, igazán édes jelenet a következő: Éppen az áldozat ruháit vizsgálják miközben Danny , Lindsay hasához beszél, valamilyen mesét mond a kicsinek, de sajnos a gép pittyegése félbe szakítja, viszont megígéri a kölyöknek (ő így nevezi xĐ), hogy visszajön és egy puszit ad Lindsay hasára.
Sajnos csak ennyi volt az egész, de azt hiszem nem árulok el nagy titkot azzal ha azt mondom, hogy a következő részben lesz bőven Danny&Lindsay jelenet! Máár alig várom!:) De térjünk vissza erre részre------ > Az ujjlenyomatok amiket Danny a lakásban talált nem szerepelnek a bűnügyi adatbázisban viszont közben Fleck megtalálta a félszemű (és nem mellesleg halott fickó) feleségét. Be is hozzák az őrsre a bátyjával együtt (fel nem foghatom, hogy neki miért kellet jönni mind1) na szóval mikor ki akarják hallgatni a nőcit meg ujjlenyomatot venni  tőle akkor a hapsika nagyon tiltakozik! (Nekem ez már most gyanús!!) Ám nem jön be neki a dolog ugyanis végül Mac kifaggatja a nőt aki mindvégig Atlantic City-be volt. Mac azt feltételezi, hogy a nő csak a zöldkártya miatt ment hozzá az áldozathoz, de a nő azt állítja, hogy szerette a férjét! (Persze-Persze!)
Stella és Hawkes kideríti, hogy nő alibije miszerint Atlantic City-ben volt  szilárd. Az ujjlenyomatok pedig amit a lakásban találtak nem az övék hanem egy másik nőé aki mint kiderül egy Dr.-nő akitől a hullánk a potencia nővelő krémet kapta.
Közben Adam rájött, hogy a keselyűkön GPS nyomkövető van így megtalálhatják őket. Danny és Adam fel is mennek a keselyűk fészkeihez ahol Adam nagyon életszerűen (XD) utánozza az egyik madarat. Ujjabb mindent megérő képsorok.
Sid éppen az áldozat gyomrát vizsgálja amit Danny-ék gyűjtöttek be a fészekből. A „Virtuális Boncoló program” (Kész vicc xĐ) segítségével Sid kiderítette a halál okát mégpedig :valaki alaposan hasba vágta az áldozatot amitől és mivel a fekély miatt el volt vékonyodva a szövet  a férfi néhány perc alatt meghalt belső vérzésben.
Danny és Hawkes elmennek a fent említett Dr.—nőhöz aki mint kiderül egyfajta szexuálpszichológus aki …khmm..fogásokat tanít az embereknek , hogy jobbak legyenek az ágyban. Kisül, hogy a nő tényleg járt Polock lakásában ugyanis a férfi fedezetlen csekkel fizetett neki ezért hozzávágta a képet és így került rá az ujjlenyomata.
Mac szerint nem a felesége ölte meg .Stellaval ismét beszélgetésbe elegyednek mégpedig a rész elején említett nőről kezdi el faggatni Mac-et aki elmondja, hogy Ella felhívta őt és azt kérte, hogy a férfi látogassa meg, de most (és ez is ritka!!) SuperMac nem tudja, hogy mit tegyen. Stella persze lebeszéli a férfit a dologról mivel a lány bizonyítékot hamisított és mindenáron be akart férkőzni a férfi életébe. Mac nem akar a nőre hallgatni mindenféle kifogásokat keres, de végül látszólag(!) beadja a derekát. Így  Stella önelégült képpel sétálhat ki a férfi irodájából az arca valami ilyesmit tükröz „na végre én oktattam ki őt, és nem fordítva”. XD
Adam éppen vizsgál valamit amihez feltétlenül szükség van arra, hogy „hülyét csináljon” Mac-ből. Egyre jobban bírom a  fejét.(XD) Mikor Mac bemegy, hogy megérdeklődje  mi volt ez az egész akkor észreveszi persze SuperMac(!) kimás, hogy az ébresztőórában egy kis mini kamerát rejtettek el ami talán felvette a gyilkosságot. A felvételen találnak egy idegen embert aki talán Polock gyilkosa. Aki elég extrém fazon a képről ítélve ugyanis 3 tüske áll ki a fejéből. Adam elsüt egy „POÉNT” a tüskékkel kapcsolatban amin csak ő nevet. Meglátszik, hogy egyre régebben tagja a szupercsapatnak már kezd az agyár a menni! XP.
Lindsay jelenti Mac-nek meg Stellának , hogy a levél amit az áldozat zsebében talált az hamis ugyanis az ügyvédek neve nem is létezik. Természetesen Lindsay már tudja is, hogy ki lehetett a hamisító. ÉS hogy hogyan? Ez az eddigi legmeredekebb dolog. A nyomtatóknak ugyanis van UJJLENYOMATUK (besz*rok XDDDDDDDDDDD) és ezáltal tudják a vevő nevét aki nem más mint a tüskés fickó és tőle bérelte Polock a lakását!! Bumm!
Fleck és Danny elmennek a tüskés fazonért egy úgynevezett bokszmeccsre. Ott  elkezdik sértegetni  a kinézete miatt (XD). Majd kiszedik belőle, hogy tényleg ő zsarolta az áldozatot,de elmondása szerint  hozzá sem ért Polcok-hoz. Beviszik az őrsre. Ahol Fleck vázolja Mac-nek az elméletét miszerint azok a nyüves madarak voltak.
Ugrunk egy lakásba. Mégpedig nem is akárhová az áldozat feleségét valaki véresre verete. Beviszik a korházba ahova Stella és Fleck érkezik. A nőre a bátyja talált rá aki láthatóan tiszta ideg a húga miatt.
A helyszínre Danny és Hawkes megy és a szokásos dolgokat csinálják vadul fényképeznek…. stb. Érkezik SuperMac is . Aki szerint a nő bátyja volt a tettes. Bizonyítékot is találnak a dologra ugyanis a mini kamerán ami az órában volt elég furcsa felvételek vannak. Lindsay pedig megszerezte a segélykérést is amiről kiderül, hogy minden valószínűséggel a bátyja verte össze szerencsétlen nőt. Percekkel később pedig Hawkes érkezik a hírrel, hogy a bátyja nem is a bátyja hanem egyszerűen csak a szeretője és a bűntársa  a nőnek. (Hoppávan!!!!) (nah ezt jól megbonyolították ). 
A szupercsapat ismét kivonul! A férfi lakásába nyomulnak be aki persze próbál menekülni így Fleck-nek megint megvan a napi edzése.(XD) A hapsika a konyhába menekül, ahol Don nagy nehezen  elkapja és csak ennyit mond:”Elnézést , csak egy kis kártevő irtás!” (XĐ)
Stella és Fleck kihallgatja a fickót aki még mindig azzal próbálja etetni őket, hogy a nő a húga erre Don:”Ugyan annyira a húga mint én!” (Ismét XĐ) Folyik tovább a kihallgatás és végül minden kiderül! Ő ölte meg Pollockot!
A végén SuperMac (szerintem csak azért, h ellent mondjon Stellá-nak ) mégis elmegy Ellá-hoz aki nagyon meglepődik azon, hogy a férfi meglátogatta. Mac elkezd neki mesélni valami régi story-t miszerint volt egy barátja akinek meghalt a testvére akit ő siratott meg mivel  azt mondta neki hogy:”Nem lesz semmi baj!” Erre most Ellá-nak is ezt mondja.(ollálá:P) (Nem tom mit akar a csajszitól?) A nő elmeséli neki a legújabb városi „legendát” miszerint egy nő épp belekortyolt a kávéjába mikor egy madár belepottyantott egy szemgolyót :) Erre Mac: „EZ képtelenség!” Persze, ő már csak tudja. XD

A bejegyzés trackback címe:

https://csiny.blog.hu/api/trackback/id/tr71202802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

macfan 2009.06.23. 14:35:53

eddig nagyon király:)
jól csinálod:)
by:bianka:D
süti beállítások módosítása