Arra gondoltam, hogy írnék egy kis informáló blogot arról, hogy kikicsoda a szupercsapatban  és  íme:
CSI:NY
Kezdjük talán a szupercsapat vezetőjével: Mac Taylor(Garry Sinise) nyomozó alias SuperMac – az általam adott neve . Azt már tudjuk róla, hogy ő tévedhetetlen és senki át nem tudja verni. Bár egyszer a 4.évadban az egyik szemétládának sikerült. (Na akkor mehetett a kárörvendés xĐ). A magánéletben volt egy felesége,de ő már akkor halott volt mikor a sorozat elkezdődött. Később a 3. évadban összejött a korboncnokkal Peyton-el,de ez a kapcsolat csak egy évadon át tartott ugyanis a 4. évadban a nő visszament Londonba és egy levélben szakított „szegény” Mac-el. Összességében szerethető karakter csakhát ő a film egyik producere és érthető, hogy magát nyomja a főszerepbe. Így mindig mindent ő tud a legjobban és cseppet okoskodó.
A következő legyen :Stella Bonasera(Melina Kanakaredes) végülis ő a másik főszereplő. Neki MÉG nem adtam egyéni nevet, de ami késik nem múlik.xĐ Ő is elég mindentudó, de sokkal emberibb karakter - legalábbis szerintem – mint Mac.Valamelyik évadban talán  a 3.ban attól lehetett tartani, hogy AIDS-es,ám végül kiderült, hogy mégsem az. A 2. évadban –azt hiszem legalábbis, hogy akkor volt – a barátja bántalmazta ezért Stella önvédelemből lelőtte a férfit. Ezek után sokáig nem is volt pasija bár a 4. évadban egy férfi megkörnyékezte, de mint később kiderült csak Mac közelében akart lenni (tipikus). És végül most az 5 évadban egy tűzoltóval jár legalábbis az egyik részben együtt mentek egy jótékonysági bálba.
Danny Messer (Carmine Giovinazzo) nyomozó az egyik személyes kedvencem.<3 ÉS evégett az ő karakterében semmi kivetnivalót nem találok hacsaknem annyit, hogy mikor a 3. évadban végre összejött Lindsay-vel utána megcsalta őt a szomszéd kisgyerek anyjával!! Na hát akkor nem a kedvenc hanem a legutáltabb karakterem volt :S. A félrelépés oka az volt, hogy a nő fia meghalt és Danny-vel a kisgyerek nagyon jóba volt és ettől a férfi kiborult ráadásul magát okolta a tragédia miatt. Ám az 5 évad elhozta a csodát a Danny&Lindsay fanoknak. Az 5.évad 9. részben kiderül, hogy Lindsay terhes!!!! Az elején nem lehet tudni, hogy mi lesz a végkifejlett ugyanis Danny eléggé furán reagál a dologra de telnek múlnak a részek és minden kialakul!!:DDDD
Lindsay Monroe(Anna Belknap)  ő a 2. évadban csatlakozott a szupercsapathoz. A 3.évadban kiderül, hogy van elég sötét titka tini korában túlélt egy elég csúnya mészárlást amiben az összes barátnőjét megölték. Ez a szál azért kellett a filmbe mivel a színésznő akkor várta első gyermekét és valahogyan ki kellett írni pár rész erejére, hogy nyugodtan babázhasson :D A 3. évad utolsó epizódjában-ami a kedvenc epizódom- jönnek össze Danny-vel amit már említettem XD. A 4. évadban látszólag megbánja, hogy belehabarodott a férfiba ugyanis az megcsalja bár az konkrétan nem derül ki , hogy erről a lány tudott-e de biztosan sejtette. Az 5. évadban pedig ügye kiderül, hogy gyereket vár Danny-től. És a színésznő valóban terhes csak ezúttal ezt nem elrejtették hanem beleírták a filmbe – véleményem szerint nagyon is jól tették.
Don Fleck: (Eddie Cahill) Ő szupercsapat rendőr tagja. Majdnem minden helyszínen ő informálja a kivonuló helyszínelőket.A második évad végén majdnem belehalt egy robbantásba ahol ott volt SuperMac is (neki persze semmi baja se lett). Eléggé vicces karakter haláli beszólásai vannak XD. A magánéletéről  az 5. évadig semmit sem lehetett tudni, de most kiderült, hogy Angel nyomozóval jár:) <3
Adam Ross: (AJ Buckley) Ha jól emlékszem ő a 3. évadban csatlakozott a SZCS-hez (szupercsapat XD). Igen okos és szellemes kölyök. Az ő beszólásain és viselkedésén is jókat lehet mulatni:D  Az 5. évadban  majdnem kirúgták a megszorítások miatt, de SuperMac megvédte őt. Volt egy „kapcsolata” egyszer egy szőke nővel. 
Jessica (?) Angel: (Emmanuelle Vaugier) Azt hiszem így hívják :S. Ő is a 3. évadban jött be a képbe , a másik rendőr tagja szupercsapatnak,de ritkán szerepel a részekben. Mint azt már említettem most az derült ki, hogy Don-al jár. Egyebet nem nagyon tudunk róla.
Seldon Hawkes: (Hill Harper) Ő már a kezdetektől tagja a csapatnak. Az 1. évadban ő volt a korboncnok, aztán azt a melót megunta és ő is nyomozóvá lépett elő, vagy nem tom, hogy-hogy történt. Elég keveset tudunk róla, most az 5.évadban mondjuk volt egy rész amit az ő karaktere köré írtak. Így megtudtuk, hogy volt egy barátnője akit majdnem elvett feleségül,de a nőt megerőszakolták (vagy csak bántalmazták? nem emlékszem pontosan, de vmi ilyesmi történt.)
és végül, de nem utolsó sorban Sid Hammerback(Robert Joy) Azt hiszem, hogy a 3. évadtól kezdve ő a korboncnok és eléggé vicces karakter. Többször került életveszélyes állapotba,de mindig túlélte. A magánéletéről csak kis elszólásokból tudunk információkat annyi biztos, hogy vannak gyerekei, valószínűleg házas ember.

 

Szerző: ~Moi~

Szólj hozzá!

Címkék: kikicsoda

A bejegyzés trackback címe:

https://csiny.blog.hu/api/trackback/id/tr191202979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása