Kezdődik, kezdődik,kezdődik!! „Apaaaaaaaa, kezdőőőőőőőőőőőőőőődiiiiiiiiiiiiiik!!!”(xD) Mindenki!:kezdődik!!! Na jó abbahagyom a kezdődikezést, de tényleg kezdődik! Nem is tudom, hogy mióta várok már erre a részre. Ja, de tudom mióta megláttam róla egy promóvideót a neten az pedig már elég régen volt, és csodállom is, hogy nem néztem meg előre!Nah ,de most nem ez a lényeg hanem maga a rész és direkt nem lövöm le a poént, hogy miért várom ennyire! Viszont azt remélem, hogy mindenki látta és tudják, hogy miért vagyok így bepörögve, nah essünk neki:
5×17 Zöld indulat
Hokizó emberekkel kezdünk akik nagyon benne vannak a játékban és nézzünk oda a kapus a mi kis szupercsapatunk egyik tagja mégpedig nem más mint Adam. Nagyon „profin” űzi a sportot, tovább játszadoznak – megint csak várunk h mikor történik már valami és ekkor……BUMMMMM!
Hatalmas robbanás történik. Felrobban egy kocsi és vele együtt az egyik ház is mégpedig úgy hogy Adam majdnem ott állt mellette! (Asztk*rva!!!!!!!)Ha meg merik ölni én esküszöm, hogy nem fogom nézni tovább…..de neeem hála az égnek túlélte picit megsüketült ugyan,de túlélte! (Huhh!) Főcím!
Adam kezd feltápászkodni, a haverjai odafutnak hozzá, hogy megnézzék nincs-e valami baja, de látszólag minden rendben. Ekkor meghallanak valami kiabálást a házból és ki is hoznak egy embert a roncsok alól. Mikre kitápászkodnak megérkezik a szupercsapat is pontosabban Mac és Hawkes. Kiderül, hogy a férfi akit kihoztak a roncsok alól  a háztulajdonosa és rajta kívül más nem volt bent.
Megérkezik Fleck és Stella is. SuperMac és Stella elkezdik elemezni a dolgokat amiket a kocsiban találtak és most jön az amit sem Fleck sem pedig mi nem értünk( XDD). A lényeg, hogy egy 2 és félmázsás bombával robbantottak.
Ezután ugrunk a laborba ahol, Lindsay és Danny (<3) „értekeznek” arról, hogy a lány semmiképp sem mehet ki a helyszínre mivel a robbanás gőzei és a ház cementpora nem tenne jót neki. Hiába ez az utolsó nap mielőtt elutazik (Mert? hova utazik??? Mi?).Különben meg Danny megnyugtatja, hogy bőven lesz dolga miután a fél utcát idetalicskázzák (XD). (Már ki is derül. Túl türelmetlen vagyok xD). Montánába megy a szentem mint kiderült és már nagyon várja, hogy az anyja lássa terhesen.
ÉS hogyha kislányuk lesz majd ő is szeretné látni terhesen. Erre Danny:”Ha ez egy kislány, akkor egy pasi sem fog eljutni odáig, hogy teherbe ejtse!!” (XD) Ekkorra megjön és a lift és Danny távozik, de még elejt egy olyan édes mosolyt amitől azt hittem, hogy kidőlök a fotelből. (XD)
Kint a helyszínen Mac kiadja az ukászt, hogy ki mit vizsgáljon át. Szegény Hawkes kapja az utcát amit mint Mac elmondja nagyon alaposan kell átnézni mert minden kis darabnak jelentősége lehet. ( A Dokinak mikor ezt megtudja van egy olyan :Ne mááán! tipusú tekintete) És mivel mással ha nem hordozható számítógéppel vagy mi az isten az a lapos ízé amit használnak, de persze, hogy azzal rögzít minden kis darabot.(Ez még viccnek is rossz! De sebaj hisz ez csak egy film!)  
Stelláé a furgon ami robbant,de érdekes módon ezt ő választhatta nem pedig SuperMac-től kapta a parancsot! (XD)
 A házat pedig Danny meg Mac vizsgálják és Danny talál is egy női holtteste a romok alatt. (hoppávan! hiszen a háztulaj azt mondta, hogy senki sincs a házban!)
Beviszik az áldozatot Sid-nek. Aki elmondja Lindsay-nek, hogy a halál oka gerinctörés, egyszerűen fogalmazva. Majd elkezdi faggatni a lányt, hogy milyen érzés végre hazamenni, hiszen nincs hulla hajnali 3-kor..stb. Mire Lindsay visszavág: Ehelyett van:nehézkes járás, folytonos vizelési inger, duzzadt bokák. Mire Sid: Ez nekem mind megvan! (XDDDD) csak a szabadság hiányzik!
Hozzák a háztulajt, aki azonosítja a lányt mint kiderül, az áldozat az ő lánya, és fogalma sem volt róla, hogy otthon volt. (Hát, ez enyhén szólva gáz!!)
Lindsay és Hawkes a bomba valamint a furgon darabjait vizsgálják, de nem sok mindent tudnak meg.
Érkezik Danny Mac irodájába, hogy a merénylők nem a saját kocsijukat robbantották fel hanem béreltek egyet. (Pancserek!) és már azt is tudjákhogy ki: egy bizonyos Michael Ergels. Aki már többször volt büntetve:közösség elleni erőszak miatt. És a hapsi nem is akárki:egy neonáci.
Ergelst Fleck hallgatja ki. (akinek egy hatalmas horogkereszt van a koponyájára varrva!! brrr!) A gyanúsított persze mindent tagad, majd mikor Don megmutatja neki a furgon bérleti szerződését amit ő írt alá, eléggé ideges lesz és rögtön ügyvédet követel.
Stella vizsgálja a furgont amiben talál egy időzítő órát. Majd jön Mac (hogy ez mindenhol ott van XD). SuperMac első ránézésre megállapítja, hogy a kocsi egyik oldalát megerősítették így a bomba a ház irányába hatott a detonáció teljes erejével. (Hoppávan!)
Stella elmegy a férfihez akinek felrobbant a háza és elmondja, hogy a bomba nem véletlen ott robban fel, hanem az volt a célpont Kiderül az is, hogy a férfi e-hulladékkal foglalkozik (számítógépeket meg ilyesmiket gyűjtenek be, hogy biztonságosan megsemmisítsék azokat).
Mac összehív egy megbeszélést amin megmutat 3 videót vagyis 3 robbanást amiket egy környezetvédő csoport vállalt magára. Valószínűleg ezt is ők csinálták csak azért nem vállalták fel mivel ennek a robbantásnak áldozata is lett, míg a többinek nem. És mivel az óra ugyanaz mint egy korábbi robbantásnál akár rájuk is tudják bizonyítani a dolgot. (Itt mondjuk megállnék egy percre ez egy úgynevezett környezetvédő csoport mi? Hát nem tudom ki hogy van vele, de szerintem egy benzinkút felrobbantása például nem tesz kimondottan JÓT a természetnek!!)
Hawkes összerakta a furgon visszapillantó tükrét és talált rajta egy részleges ujjlenyomatot mégpedig nem is akárkiét:Félix Redmen lányáét vagyis az áldozatét!
Danny jön Mac irodájába ahol kiderül, hogy a lány is a „környezetvédőkhöz” tarozott. Miközben az ügyről beszélnek Lindsay sétál el az iroda előtt amitől Danny kiesik a párbeszédből.
Ezt Mac persze észreveszi és  biztosítja Danny-t arról, hogy a lány nemsokára ujjra köztük lesz. (Mintha ezt ő nem tudná!). Erre Danny benyögi, hogy el akarta venni feleségül! Mire Mac arcán valami ilyesmi tükröződik „most csak hülyülsz ügye?”. Danny persze folytatja, hogy a lány nemet mondott neki mert azt hiszi, hogy csak azért venné el mivel terhes. Mac frappánsan megkérdi, hogy :”Igaza van?” Danny-nek látszólag fogalma sincs róla, azt leszögezi, hogy szereti Lindsay-t, de nem akar neki, és a babának sem csalódást okozni. Mac elmeséli, hogy ő is félt Claire-el ő sem akart csalódást okozni így nem is sürgette a gyerekvállalást úgy gondolta, hogy van még idejük, ám Claire elment ő pedig élete végéig bánhatja, hogy nem volt határozottabb. (A fiú arcán egy „Most mit kellene mondanom?” féle ijedtség látszik.)
Mac azt tanácsolja Danny-nek, hogy legyen egy kicsit bátrabb ugyanis ez a kisbaba ajándék és el kell hinnie magáról a legjobbakat. Mielőtt a fiú kimegy az irodából Mac utána szól, hogy remek apa lesz belőle, Danny erre nem mond semmit csak  egy „Persze-persze! Ezt most csak azért mondod, hogy megnyugtass !” féle arcot vág. (De azért mosolyog és olyan ennivaló.)
A bizonyítékokat összerakják és kiderül, hogy Félix Redman az e-hulladékot kiimportálja Kínába ahol gyerekek, nők és szegény emberek napi 8 dollárért égetik el  a veszélyes hulladékot ami a biztos halált jelenti számukra. Ezt megtudta a „környezetvédő” szervezet is és ezért robbantotta fel a házat a lány pedig azért volt ott, mert figyelmeztetni akarta az apját. Csakhogy későn érkezett.
És végre eljutottunk oda amiért úgy odavoltam a rész kezdése előtt. Danny elcsalja Lindsay-t egy épültbe (passz, hogy hova talán polgármesteri hivatal) azzal az indokkal, hogy valamilyen barátokkal kell találkoznia.
Persze ez nem igaz rá szeretné venni a lányt, hogy végre menjen hozzá. Lindsay először megijed a dologtól a tekintete legalábbis ezt tükrözi.
De Danny előad neki egy olyan „monológot” arról, hogy elege van abból, hogy fél és neki ő a tökéletes nő valamint, hogy ők ketten jók együtt….és vele akar élni.
És tud ő olyan pasi lenni amilyen Lindsay-nek kell ezt biztosan tudja merthogy olyan (jajj, istenem ha ezek után nemet mond én kiugrom az ablakon). A lány ezt megerősíti majd megcsókolja
aztán ( ajjajj nem jó az arckifejezése, esküszöm most kapok szívinkfartust…) csak annyit kérdez, hogy befizette-e az illetéket. (huhh, istenem végre!!) Mosolyognak nagy összeborulás (<3 dejó nem kell kiugorjak az ablakon XDD <3).
Belépnek a terembe és ki más várja őket mint Stella és…..(az 5 milló dolláros kérdés vajon ki, ugyan ki, hát persze, hogy az az ember aki egyik jelenetből sem maradhat ki..) Mac. (XĐĐĐ)
Ők lesznek a tanúk. Miközben elhangzik az eskü, képeket láthatunk a 2. évad 3. részéből mikor először találkoztak, majd még pillanat képek a 2. évadból amikben együtt szerepeltek valamint ugyanilyen képek a 3.évadból és a negyedikből. A legtöbb kép pedig a 3. évad utsó részéből származik ügye érthető módon XD. ÉS egy jelenet az 5. évadból is mégpedig a 5×11-ből. Az összes jelenetre emlékszem kivéve erre a képre.--->

 de most komolyan ez a kép melyik részből van?? Hiába törtem az agyam egyszrűen nem ugrik be pedig egy csókra emlékeznék! Sztem:S (Ha valaki tudja megírhatná.)Nah,de végülis a lényeg az, hogy végre összeházasodtak!!<3 Egy csöppet hosszúra sikeredett ez a bejegyzés dehát végülis ez egy formabontó rész volt!:D

A bejegyzés trackback címe:

https://csiny.blog.hu/api/trackback/id/tr681207462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

macfan 2009.06.25. 17:45:44

ez egy nagyon jó rész volt:)
én már a kis babát várom hogy megszülessen:D

~Moi~ 2009.06.25. 20:10:47

Jaja! Annyira jó lenne,ha már ott tartanánk!!Még 5 rész azaz 5 hét:S REmélhetőleg az AXN még le is adja ebben az évben!:D

macfan 2009.06.27. 10:17:08

hát már jó lenne...de így minnél tovább tart és kevesebbet kell várni a 6.évadra..:D
amúgy jó lett az új háttér:P

~Moi~ 2009.06.27. 12:12:31

Bizony!
És köcike:D

pats_fan 2009.09.30. 15:23:38

Valószínűleg azért nem emlékszel erre a csókra, mert ezt kivágták a második évad utolsó részéből. Mert úgy gondolták a producerek, hogy nem illik oda.

A 2. évad utolsó részének úgy van vége, hogy mindnyájan ott vannak a kórházban Flack-nél a robbanás után. A Danny meg kérdezi a Lindsay-t, hogy hazavigye-e. Ő meg mondja, hogy igen.
Aztán mennek el a kórházból és ahogy visszafordul a Lindsay, úgy megy neki a Danny. Megnézi a fején a sebet, amit ugye a robbanásnál szerzett és akkor csókolja meg a Lindsay.

Egyébként én nem értem, hogy miért vágták ki. Már úgyis sejtette mindenki, hogy alakul köztük valami.

~Moi~ 2009.10.04. 19:14:18

óóóó na neee már! Egy ilyet kivágni! DE ha már kivágták akkor ide miért tették be?!?! Hülyékkk! Ammm köcí h írtál! :D
süti beállítások módosítása