5×19 Kommunikációs zavar

Egy száguldó vonattal kezünk. Az emberek nem magyarul/angolul beszélnek. Majd az egyiknek elszáll az agya fegyvert ránt és elkezd lövöldözni. Látszólag eltalál egy szundikáló indiánt.

Majd érkezik a szupercsapat. Az áldozat Amos Delawer, valami indián törzs vezetője. Fleck-ék próbálják kihallgatni  az embereket nem sok sikerrel a nyelvi hiányosságok miatt, de persze a szuperkütyük most is segítenek.

  Aztán kiderül, hogy az indiánt nem a vonatban lövöldöző csávó találta el hanem kintről jött a lövés. (Jah persze valaki eltalál egy mozgásban lévő vonatot!! khm J). Mac felteszi a „bölcs” kérdést: „A kérdés az, hogy ki lőtt?” Főcím!

Stella és Mac video telefonálnak egy kicsit Hawkes-al meg Adamm-el és már meg is állapították, hogy a lövés kb 70° -os szögben hatolt be. Aztán a Doki elkezd számolgatni amiből egy mukkot sem értek.
Jő kis lézeres kütyükkel Stella, Danny és Mac megállapítják, hogy honnan jött a lövés.

Majd kiderül, hogy egy dühös apa lövöldözött mivel a lánya pasija ott aludt és ezért meg akarta ölni. Helyette azonban eltalálta indián barátunkat. UUps!

Sid szépen felboncolja  az áldozatot és kideríti, hogy nem a lövésbe halt bele! Hoppávan! Tehát a golyó eltalálta a mozgó kocsiban azt az egy utast, aki eleve halott volt! Ez kész vicc,de legalább most Sid is egyetért velem, mert szerinte is a lottóötös esélyesebb! xĐ A indián Sepsis-be halt bele.

Sid idéz egy kicsit a litván nagymamájától (XD)l és megkéri Hawkes-t, hogy  végezzen el egy 3D-s CT vizsgálatot. Így neki nem kell 9 méter belet átvizsgálnia.

Danny-t látszólag ez az ügy nem nagyon köti le. Inkább a kisbabának próbál nevet találni és ezzel mindenkit az őrületbe kerget. Most éppen Hawkes-en a sor. Aki vázolja neki a helyzetet, hogy  még rengeteg idejük van. ÉS az ő szülei például  6 hétig vártak vele miután megszületett.  és 6 hét után nevezték el SHELDON- nak!!! (XD) Ami ügye „egész” jó név. „Viszontlátásra SHELDON!!”

Danny és Stella  elmennek a szállodába ahol az indián megszállt. Természetesen Danny itt is a nevekkel variál. Mire Stella felveti, hogy esetleg Lindsay lányt vár, de persze Danny ezt teljesen kizártnak tartja.

Hawkes kideríti, hogy mi az a furcsa pálcika amit Sid az áldozat belében talált. Az bizony egy szila, amiről fogalmunk sincs, hogy  mi, de persze Mac rögtön rávágja, hogy egy bálna szájából származik?!  A Doki már azt is kiderítette, hogy hogy került az áldozat beleibe mondjuk úgy, hogy szépen masnivá hajtogatta és osztrigával lenyelte.  Speciel szerintem nem önszántából, de mind1. Jól van már Mac is vágja, hogy valaki megetette vele. Ügyes! xĐ.

Fleck és Angel elmegy a céghez ami a bálna cuccot importálja plusz akiknek jogi hercehurcájuk volt az indiánokkal.

Érkezik Danny és a változatosság kedvéért most Mac-et nyúzza a nevekkel, aki elég gyorsan leszereli azzal az indokkal, hogy most dolgozni kéne nem gyerekneveken töprengeni!

Eközben Stella próbál megfejteni  egy indián szöveget nem sok sikerrel. Majd érkezik előbb Danny akinek nem sok hasznát veszi.

Aztán Adam egy ütővel meg, egy labdával amivel hörlinget szoktak játszani. ÉS olyan pálya van az épület előtt ami az indiáné volt.

Fleck és Angel újra kivonul. Mégpedig arra a hörling pályára és az egyik taknyos kis kölyköt be is viszik.

Adam és Stella kideríti, hogy a gyilkos fegyver több mint 300 éves. Tehát nagy valószínűséggel az áldozat szobájából származik, mert ott találkoztak olyan idős tárgyakkal.

Stella el is megy oda és talál egy  bizonyos farkas ölő feliratú táblát, amiről hiányzik maga a fegyver. És mint az kiderül ugyanolyan kis vékony helyes szila csíkokkal ölték a farkasokat az indiánok, mint amilyennel az áldozatot megölték! Bumm!

A kis szupercsapat ki is deríti, hogy az épületben egy onlie kaszinót működtettek. És  az informatikus az a Liam C. Ventures a fő működtető . Mégpedig azért megy neki olyan jól,mert csal! (Ezt az ügyet már én sem értem!:S)

Danny Fleck és Mac (rímel xĐ) elmennek az épülethez és nagy nehezen lefülelik a fickót. Beviszik az őrsre majd a szokásos módon elmesélik neki(pontosabban nekünk), hogy mi történt. Aztán szépen lecsukják! És pont.

Kicsit továbbszövik a Fleck  Angel vonalat. Kapunk egy kis flörtöt még a rész vége előtt.:D

Majd kiderül, hogy Danny hiába töltötte  az egész napot fiúnevek keresésével ugyanis Lindsay kislányt vár! (Így járt!)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csiny.blog.hu/api/trackback/id/tr531235736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása