5×20 A vad

LEUGRIK!! LE FOG UGRANI….vagyis nem fog..leugrott! A hapsika hiába kiabálta neki, hogy ne a nőnek valószínű elmentek otthonról, de javára legyen írva, hogy elég sok időt fordított a búcsúlevél megírására, aminek a kb. 5. változatát gondosan összehajtotta a férfi meg is találta el is olvasta, de hiába megállítani  nem tudta. Ez van! Ja és mellesleg mindez 6 hónappal korábban történt.

Ezután Jó kis Fleck Angel jelenet jön érzem én! =) Don érkezik kávéval majd enyelegnek egy sort, majdnem van ágyjelenet is, csakhát a munka. Fleck-et hívják valaki már megint megölt valakit szóval meló van! Itt biza nem lesz szex hiába akarja Angel az ágyhoz bilincselni, dolog van, menni kell!

Valami egyetemen v. színházban fenetudja lelőttek egy férfit. Találnak ott mindenféle bizonyítékokat pl.: vulkáni hamut, valami szőrt, meg cserép darabot.

 Adam próbálja azonosítani, hogy milyen telefonnal készítették a képet, ugyanis az incidensről  úgy szereztek tudomást, hogy valaki küldött egy képet a hulláról. Adamnek persze megint a gány munka jut és miközben „referál” Mac-nek jól belezavarodik a dolgokba SMac persze tudomást sem vesz róla csak kiadja az ukászt!:)

A  bizonyítékok amit a tetthelyen találtak nem vezetnek sehová, ami ügye gyanús, mert ilyenkor már előrébb szoktak járni. Ugyan van egy gyanúsítottjuk a színház/egyetem igazgatója aki behúzott egyett a falnak mivel az áldozat mindig elfoglalta a parkolóhelyét! (Hát ez tényleg felháborító dolog!) És Manhattan-ben egy parkolóhelyért akár ölnének is!

A hullával is gond van (már amennyire egy halottal bajok lehetnek;) nem stimmel a testhőmérséklete, vagy mi . Annyi kiderül, hogy a férfi  a lövésbe halt bele. Mondjuk ehhez nem kell helyszínelőnek lenni , hogy tudjuk, de mindegy!

Szép lassan kiderül, hogy miért nem stimmelt a hulla hőmérséklete, természetesen SuperMac jön rá, hogy az áldozatot a gyilkos szárazjéggel lehűtötte, hogy megtévessze őket.

 Majd Stellának beugrik, hogy ő   előadást tartott a Chelsee egyetemen 2 hónappal ezelőtt, és a hamis bizonyítékok mind olyanok, mint amiket ő példának  hozott fel az óráján! (Nah ezt a mondatot én se értem, de ennél jobban nem tom leírni!;)

Stella elmegy az egyetemre és kikéri a a hallgatók listáját akik az óráján lehettek, egy bizonyos Odessza nevű lányt keres rajta, de sajna nem találja ám a múltkori prof megnyugtatja, hogy sok hülyegyerek nem iratkozik fel a listára! Tehát nincs gond míg mindig lehet, hogy az a csaj a gyilkos.

Sheldon és Fleck  elmennek az áldozat lakására és kiderül, hogy a férfi megérdemelte a halált ugyanis nőket zaklatott, mégpedig olyan szinten, hogy azok öngyilkosok lettek csakhogy megszabaduljanak tőle. Innen az epizód elejéről az öngyilkos nő, őt is a „hullánk” zaklatta. Kiderül, hogy a férfi aki kiabált neki az a bátyja volt. És visszavonom azt, hogy elmentek a nőnek otthonról! Úgy látszik  okkal tette azt amit tett!

Stella kideríti, hogy valami kiállításon fellelhető, az összes anyag, amit a tetthelyen is találtak. Szóval mind hamis, bizonyíték elterelés céljából.

Danny és Sheldon  megtudják, hogy Boston-ban egy bizonyos Dana Melton is távoltartást kért az „áldozat” ellen és szépen le is töltök az adatbázisból az aktát meg a vallomást.

 Feltűnik nekik , hogy a nő nagyon hasonlít, egy a hulla lakásában talált képen látható lányra. Próbálják megkeresni, de semmilyen nyilvántartásban nem találják.

 A végére kiderül, hogy Dana Melton most Odessza néven „fut” New York-ban, és részt vett Stella óráján annak idején.

Tehát mennek fűhez fához szaladnak a vargához…, csakhogy nem járnak túl sok sikerrel.

Végül Sheldon egy postástól tudja meg, hogy hol lakik a lány, aztán történés történést követ, és eljutnak a csajszihoz. /Számomra ez végtelenül uncsi rész volt! Kivéve persze a legelejét a Fleck&Angel jelentet, na az jó volt=))))))/

 

Szerző: ~Moi~

Szólj hozzá!

Címkék: 5×20 prey

A bejegyzés trackback címe:

https://csiny.blog.hu/api/trackback/id/tr541248842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása