5×22 Yahrzeit

Ez a rész kikészített,de komolyan túl sok volt benne a nácizmus Brrrr! Úgyhogy csak nagyjából, hogy miről is szólt!

Na, az írók lekattantak, a valaki zuhan valahonnan jelenségről, ugyanis ez  a rész már nem úgy kezdődik. Most egy aukción vagyunk mindenki nagyba licitál mikor már nagyon a végén vannak és senki sem akar többet adni az ékszerért  bebotorkál egy férfi, azt hiszik, hogy ő is licitál, de nem, igazából haldoklik! Mire kis csapatunk kiér már meg is hal. Az áldozat neve Xander Green  és   az aukciós házban dolgozott. Főcím!

Ügyesen megállapítja ki más mint SuperMac, hogy a hapsika éppen telefonál (t) mégpedig pontosan 48 perce, de vonal végén nincs senki!

Danny és Stella követik a vérnyomokat és megtalálják- ahogyan ők mondanák- az elsődleges helyszínt.

Sid miközben vizsgálja a hullát a vállán talál 8 pöttyöt, de –és ez ritka -  még Mac sem tudja, hogy mi lehet az, de mint késöbb kiderül ha összekötik őket akkor egy horogkeresztet ad ki.  Valamint a sebnek elég fura alakja van olyan, mintha meglőtték volna  aztán rögtön le is szúrták volna a fickót, szóval nem bízták a véletlenre.

Ezután, ohh, jajj szegény Sheldon-nak meghalt a nagybácsija!:( Sajnáljuk!

Adam kideríti, hogy a fegyver amit használtak elég régi  volt és valami német cég gyártotta.

Danny megvizsgálta a telefonon a 48 perces hívást , és végül az derül ki, hogy a hulla- vagyis mikor még élt-  a múltkori  náci „haverunkat” (akinek egy bazinagy horogkereszt van a koponyáján) na szóval őt hívogatta napjában kb. háromszor. Mivel Hawkes-nak késik a gépe amivel a temetésre menne ,így ő megy el Danny-vel a nácihoz, aminek nem lesz túl jó vége, mivel a hapsika nem csak náci (fújjjj) hanem rasszista is. Elkezdi sértegetni Sheldon-t  amitől Danny-nek bedurran az agya és elkezdi a fickó fejét a földbe verni, aminek a vége az lesz, hogy felfüggesztik csórikámat,d e sebaj mondja ő legalább többet lehetek a felségemmel! (hát nem cuki:D:D)

A hülye horogkeresztes fickót Fleck hallgatja ki,aztán Mac váltja le és elkezdenek vitatkozni (szurkolunk Macnek most jobban mint bármikor;) az a kosárimádó  punk nekem esett (héé, és még Danny-t is sértegeti :@), maga meg ellenállt a letartóztatásnak és amúgy is maga csak feltételesen van szabadlábon, dönthetek úgy, hogy ezt megszegte, ne feledje!  Hülye náci! Még diplomája sincs,de talán felfogja anélkül is! (Hajrá Mac.)

Megtudjuk, hogy  az áldozat az egyik barátja volt a horogkeresztesnek. Mond Mac-nek egy keresztnevet akivel a hulla veszekedett, és EBBŐL már tudják is, hogy kihez kell fordulni! Khmmm! Na mind1! Film!Egy zsidó óráshoz jutnak el, aki Auschwitzben is szenvedett.

Adam kideríti,hogy milyen fegyverrel ölték meg Xander-t egy puskára rászereltek egy kést is és így egyszerre leszúrták és le is lőtték a férfit. Ilyeneket használt néhány náci is mikor kivégezték a zsidókat.

Jön a telefon, hogy betörtek az áldozat lakásába, aki szintén náci, egy nagycsomó a Holokausztból származó  cucca volt elrejtve a lakásban.  Megállapítják/ elég gyorsan/, hogy a horogkeresztes fickó, akit,mellékesen Michael Elgers-nek  hívnak, szóval ő tört be a lakásba, hogy ellopja a hulla holokausztos dolgait és jópénzért eladja  a neten.

Na a továbbiak elég durva dolgok, legalábbis számomra, nem bírom ezt a kínozzuk a másikat mert más a vallása témát!!

A lényeg , hogy a zsidó óraárus valójában nem zsidó, hanem ő is náci csak miután vége lett a háborúnak így tudott megmenekülni, hogy zsidónak álcázta magát. Pffúúújj! Ő ölte, meg Xander Green-t, mert felismert valami brosst, és lebuktathatta volna így „szépen” megölte.  Sokáig tagadja az öregember a dolgot, de természetesen Mac-nek nem tud hazudni! Ő volt és kész! Hányingerkeltő!Szóval ennyi.

A legvégén még volt valami, Mac elment valami öreg nénihez, akinek visszaadta azt a brosst, amit el akartak adni, és azt amit az a nemzsidó (geci) órás ellopott tőle annak idején. És Mac megtudja azt is, hogy az édesapja segített néhány fogvatartott zsidónak mikor vége volt az egész „szarságnak”.  (Már, elnézést a kifejezésért!)

Ez volt az első helyszínelők rész amit nagyon de nagyon nem bírtam! Bár tudom, hogy foglalkozni kell ezzel a témával is,de…nekem nem jön be!!!Vigasztalás számomra, hogy a következő rész bővelkedni fog Danny&Lindsay jelenetekben :D!

 

Szerző: ~Moi~

5 komment

Címkék: 5×22 yahrzeit

A bejegyzés trackback címe:

https://csiny.blog.hu/api/trackback/id/tr481268858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

macfan 2009.07.31. 20:29:58

elég ejha rész volt..de azért Mac jól megmondta a hapinak:P♥♥♥♥♥

~Moi~ 2009.07.31. 21:11:03

Jaja ő nem hagyta magát!:) Most különösen egyet értettem vele! Az az órás öregember meg...áhhh!:@

macfan 2009.08.05. 13:11:58

ma jön a kedvenc részünk...Lucy♥♥♥♥♥ (alias én)

~Moi~ 2009.08.05. 14:44:55

Ma lesz bizony, már annyira váááááárom!
A kis SuperLucy!♥♥ Vagyis te! *-*
pusszka! ^^

~Moi~ 2009.08.05. 14:46:27

Ma lesz bizony már annyira vááárom!
A kis SuperLucy!♥♥♥ Vagyis te! *-*
Puszka! ^^
süti beállítások módosítása