5×23 A felsőbb jobb

Végreee eljutottunk ide is! Kb. 2 hónapja várom már ezt a részt!:] És semmi nácizmus, semmi zuhanás,  csak simán egy bérgyilkossal kezdünk akit éppen felfogad valaki. Majd egy csávót mutatnak aki éppen szabadul a börtönből. –Miért van olyan érzésem, hogy őt akarják majd kinyírni? :O- Aztán megjeleni k  SuperMacünk  aki nagyon pattogna a férfi körül, Tudom, hogy nem maga tette valja be! Erre a hapsi- Meg mi is – nézünk nagyokat, hogy miről karattyol? Mindegy, úgyis kiderül. Főcím!

A laborban meg, kit látnak szemeim, na ki jött vissza Montanából? Hát Montana! (Tudom olcsó poén:]) Szóval Lindsay hazajött.

Nagyon keresné Danny-t vagy  Stellát vagy Mac-et, de szegény csak Adam-et találja, aki tisztára annak a hatása alatt van, hogy Mac szabadságot vett ki, dumál is erről rendesen míg Lindsay el nem kapja a grabancát – ha nem néztem volna  meg előre neten most megijednék, hogy mi van :] – na szóval eljött az idő, Lindsay szülni fog, és jobb híján Adam-nek kell bevinni őt a korházba.

A leendő apuka is tudomást szerez a dologról és Hawkes-al  együtt száguldanak a korház felé, út közben néhány embert ugyan majdnem elkaszálnak, de hát kit érdekel SIETNI KELL!!

Danny a kocsiban teljesen ki van borulva, hogy Lindsay MIÉRT nem veszi fel a telefont – hát gondolom van jobb dolga is (szülés közben) mint  „telefonozni”:] -. De semmi vész, nem kell félni, Danny időben odaér, Lindsay még egyben van. :]. (Már mos imádom ezt a részt :Đ.

Mivel a cselekmény most kb. csak 2 szálon fut, vagyis Mac a volt rabot zaklatja, Danny-ék meg frászt kapnak a korházban!:] Így most egy kicsit Mac-ről is, de csak nagyvonalakban, mert a másik cselekményszál jobban érdekel ;P

A lényeg, hogy fenetudja menni ideje az a volt rab elütött egy 16 év körüli lányt, de Mac szerint nem ő ült a volánnál. –És ez csak most jut eszébe? Miután a fickó már leülte a büntetését? Elmés! Na, mindegy. – Szóval történés, történést és szó szót követ..majd kiderül, hogy Mac  stréber volt az iskolában xĐ, a férfi pedig csak  a lányát védte azzal, hogy azt hazudta ő vezetett. Így  a csajsziból orvos lett, ő meg úgy volt vele, hogy neki mindegy. Gondolom én. (Huhh, ez tényleg jó nagyvonalakra sikeredett xĐ)

Na szóval, mint azt említettem Danny-ék a korházban pánikolnak, hogy mi van ha ikrek lesznek?- Azt azért észrevették volna….gondolom!

Lindsay pedig az anyaság kérdését boncolgatja Stellának 2 fájás között és azon gondolkodik, hogy miért nem lehetek én is olyan nő aki csak tüsszent egyet és hopp, már kint is a gyerek. Mert akkor nem lenne mivel zsarolni a kölyköt később! Hi-Hi!

Közben a laborban Adam fogadást köt, hogy vajon Lindsay mennyi időre szüli meg a kicsit! (ohh Deja Vu-m  van!! egy csepp Jóbarátok feeling :])

Majd később Mac kapja az SMS-t, hogy itt az idő!

És tényleg, nagy nehezen megszületik a kislány (nem iker xD) aki egyke marad, mert Lindsay ezt még egyszer végig nem csinálja XD.

És vajon ki lesz a keresztapja? Gondolom nem kell soká tippelgetni természetesen  SuperMac – verem a fejem a falba, miért nem Fleck vagy Adam vagy mittudomén – nah mindegy tudjuk be annak, hogy ő a producer :D

-  Na és a keresztanya??:O A’ meg lehetne Stella =). Akitől kapnak is kis cukiságokat =).És ha már volt Jóbarátok feeling akkor: KLIKK! egy mentális pillanatkép  XĐ (persze aki nem nézte a Jóbarikat, annak ez nem mond semmit, de mind1:)

Lényeg a lényeg, hogy a 3. évad utsó része után ez a második legjobb epizód sőt lehet, hogy meg is előzi azt és előlép number one-nak =))))

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csiny.blog.hu/api/trackback/id/tr341275404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

macfan 2009.08.07. 13:51:31

aha ez a rész nagyon jó volt..tegnap "csak"egy más után 6-szor néztem meg megelötte még párszor:D

~Moi~ 2009.08.07. 15:05:53

Jaja! Úgy imádtam!:D Olyan cuki volt Danny ahogy ott aggódott ^^
süti beállítások módosítása