5×24 A megtéveszték üledéke

Ritka mikor a helyszínelőkbe van előző részek tartalmából, de most…hát most van:D. Mégpedig abból a részből mikor Stella meg Angel a saját szakállára nyomozgattak aztán az egyik genyó fickót felrakták egy Ciprusi hajóra a másikat meg holtan találják egy lakásban. Első kép, hogy szobrok (!) táncolnak, na jó szobornak maszkírozott emberek :) a háttérben meg látszólag leszúrnak egy fickót, gondolom ez is a show része, de valszínű, hogy mégse, mert vér kezd csurogni a színpadon.Aztán Mac-et meg Stellat látjuk vitatkozni, ugyanis  SuperMac rájött, hogy Stella nyomozgatott az ő tudta nélkül és kiabálnak egymással, hogy ezért akár le is fokozhatnak tudod??? igen tudom bunkókám úgyhogy megkönnyítem a dolgot! Huhh alaposan összerúgták a port… a vége, hogy Stella otthagyja a jelvényét Mac-nél, aztán kivonul! Főcím!

A csipetcsapat érkezik a helyszínre ahol többek között kiderül, az is, hogy nem csak én vagyok hülye a közönség is azt hitte, hogy a gyilkosság a show része:) Sheldon talál az áldozaton kávé szemcséket ,meg  valami fehér anyagot. Aztán kiderül, hogy hulla az a fickó akit Angel meg Stella felrakott a Ciprusi hajóra, George Kolovos és zsebében Stella címét találják meg! Hoppávan, gondolom bosszút akart állni!

Majd ügye megjelenik Stella is, ha már a címe a hulla zsebében volt, de ő se ért semmit Mac meg nem akarja neki elhinni! Ilyet! Pedig Stella elmond neki mindent, hogy h verték át Kolovost stb. De SuperMac csak néz keményen.

A laborban kiderül, hogy a fehér anyag a hullán, gipsz volt és Danny elkezd a gyilkos fegyver másolatával „vívni”. Majd megjelenik Lindsay (!!) – most szült de már dolgozik? Enyhe munkamánia vagy Mac rabszolgahajcsár  - A gyereket meg kint édesgetik a kollégák, ami Danny-nek nagyon nem teszik >_<! Le is koptatja az embereket Lucy-ről – kicsit  se lesz elkényeztetve ez a gyerek, de mind1 most irtó aranyos :)- az ügyről meg nem sok derül ki.

Stella Angel-t keresi az őrsön,de Fleck közli vele, hogy elutazott, majd félrevonja Stellát, hogy én kemény gyerek vagyok, de Jesst szeretem szóval mivan ? Nyugivan ő csak segített nekem! Leállhatsz! Nem lesz semmi baja! A lényeg, hogy ha visszajön szóljál már neki!

Majd Stella elmegy a múltkori profhoz és elmondja neki, hogy a csempészes ügyből gyilkossági lett, amitől az öreg eléggé megijed. Majd zsebre vágja az útlevelét. -Hohó hova készül?!:O- Stella teljesen elvan magával dicséri az öreget, hogy maga az őrangyalom! A prof meg, hogy persze persze ahogy mondod!

Aztán ugrunk a laborba ahol kiderül, hogy Mac nem rabszolgahajcsár, mert hogy  Lindsay nagyon benne van az ügyben,de Mac csak néz, hogy miért vagy itt??? Háth a munkamánia:D A lényeg, hogy Lindsay szerint a gyilkos fegyver Nagy Sándor sírjából származik , Mac meg hülyének nézi!xD

Majd érkezik Danny (Lucy-val), hogy talált(ak )(xD) egy ujjlenyomatot a gyilkos fegyveren.

Az ujjlenyomat pedig nem másé mint Stella professzoráé. Aki persze már rég lelépett New York-ból. Majd Stella bedühödik és letépi a falról az elég absztrak képet, amit, mint kiderül a prof-tól kapott ajándékba. Aztán Mac megtalálja  keret  maradványait mivel maga a kép eltűnt –tipp:Stella vitte el ;)- SuperMac ki is deríti, hogy a képet egy kiállításról lopták el, mégpedig arról amit 1977-ben a prof állított össze. Az is megvan, hogy hova ment Stella kiruccant kicsit Görögbe;) Végre nem csak New York-ban vagyunk (bár, nem mintha  ott forgatnák a filmet ;)

Na szóval, Stella elment megkeresni a professzort először  a testvéréhez megy hátha ott van,de sajna nem. De valahol mégiscsak ott kódorog ugyanis Stella meglátja egy kirakatban!

Mac persze nem nyugszik rögtön megy Stella után (ezt már le nem vakarja magárol;) felkeresi a múzeum vezetőségét ahonnan ellopták a képet, majd megjelenik Stella és visszaadják a festményt,  Mac-nél  meg van egy fénykép amin Stella van csak szőkén xD vagyis pontosabban az anyja.

Mac elmondja, hogy szerintük a gyilkos fegyver Nagy Sándor sírjából származik, és most meg őt nézi hülyének Stella.(hehe,!) Visszatérve a  fényképre Mac benyögi neki, hogy az ott a képen az édesanyja és akkor a prof ismerte őt, de egy szót se szólt erről Stellának.  Plussz Mac-ék szerint a prof a gyilkos, de Stella szerint az lehetetlen, és „logikusan” be is bizonyítja, pontosabban nem ő hanem az otthon maradottak:).

Ezt próbálja elújságolni Mac Stellának mikoris a nőt valaki megtámadja a szállodában mégpedig nem más mint a prof testvére.Mac-ék meg átmennek rambó-ba.  Majd  hívják  a görög zsarukat akik a lakásban találnak egy nagycsomó régiséget. Plusz gipszet! Mac szerint kapzsiság az indíték Stella viszont szépen levezeti, hogy ez bosszú volt, de most nem részletezném.

Stella elcsór egy kesztyűt a helyszínről majd OTT AZ UTCÁN[!!!!] (az eszem megáll ) egy fülbevaló, kisrezsó, meg a szökőkút vize segítségével bebizonyítják, hogy a prof testvére a tettes. Persze  ahhoz  még az is kell, hogy elmenjenek egy farmra jókis lövöldözésbe keveredjenek, a prof megmenti Stella életét majd elmondja, hogy tényleg ismerte az édesanyját +szerette - én mondjuk arra tippeltem volna, hogy ő az apja, de mind1- erről nem szól a fáma viszont, szegény prof meghal.

Majd mutatják, hogy a testvére azért ölte meg Kolovost, mert az befenyegette a profot. A Nagy Sándor sírjából származó tárgyakat meg Stella visszatette oda ahova valók, már csak azon kell imádkozni, hogy más ne találja meg.

A végén meg Stella jósol egy kicsit Mac-nek görög szokás szerint kávéból és így visszaszerzi a jelvényét! Fogadnék csak arra ment ki a dolog! xD

 A kövi rész lesz az évadzáró szóval búcsúzom, mert a 6. évad már nem nyáron fog menni, suli alatt pedig nem lesz időm írni :(, de még van egy rész ami könnyfakasztó lesz, de persze nem SPOILER-ezek!:)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csiny.blog.hu/api/trackback/id/tr681281516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása