5×25  Fizetni kell

S íme eljött ez a nap is. A New York-i helyszínelők 5. évadjának záróakkordja (hogy lírai legyek). Pedig épphogy elfogták a taxszis gyilkost, épphogy mindenkit Mac Taylor-nak hívtak, és épphogy megszületett Lucy. Már vége is…de remélhetőleg a 6. évad még több izgalmat tartogat. Bár kíváncsi vagyok, hogy hány évadosra tervezik, de majd kiderül az is:).--->a tovább után következik az utolsó blog helyszínelésem:S, de előtte még egy kis montázs az 5. évadból =)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eléggé furán kezdünk, pillanatképeket látunk, felteszem a részből. Majd jókis pörgős zene HiHi!^ ^Fleck-et látjuk, hogy egyezkedik, valami néger fickóval aki ha nem csal az emlékezetem -és nem- már láthattunk. Aztán „telefonoz” (új kifejezés:) egyet Angel-el – tök ariiiiiik – de a dolognak nem lesz jó vége ugyanis a kávézóban ahol Jess van berontanak egy teherautóval. Fleck eszeveszetten rohan oda, és látjuk ahogy Angelt MEGLŐTTÉK!! – nagyon nincs jó bőrben :’(((((((((((((( - de éppen még él, Don felkapja és betuszkolja egy rendőrautóba és mennek is a korházba! (Könyörgöm élje túúúl °_°)

Mikor odaérnek, nagy rohanás, csepp Vészhelyzet feeling, de olyan szomorú, Angell nagyon-nagyon nincs jól, Fleck meg aggodalmas arcot vág, mi is. Istenem ennek nem lesz jó vége, de amíg várunk leírom, hogy miért is volt Jess a kávézóban. A múltkori ügy miatt annak a hülye Dunbrook-nak a  fiát, védték, mivel épp a tárgyalásra tartott, hogy az apja ellen valljon,hát igen kb. ennyi.

Közben a helyszínre kiérnek társaink is,mindenki csupa félelem, hogy Angell meghal, de hát nincs mese dolgozni kell. Találnak egy nagycsomó töltényhüvelyt, a támadóét, meg persze Jess fegyveréből származót is. Érkezik Lindsay meg Hawkes akik beszéltek, a szemtanúkkal, a kocsi azért hajtott a kávézóba, mert a benne ülők Conor Dunbrook-or elrabolták. (Értelmetlen mondat, de  sebaj, a lényeg most, hogy Angell túlélje:( )Mac rögtön az idősebb Dunbrook-ot gyanúsítja( akit a múltkor pénzeszsáknak neveztem), de mint később kiderül ő „ártatlan”, a fiát tényleg elrabolták, és váltságdíjat követelnek érte.

Ugrunk a korházba, ahol Fleck járkál nagyon idegesen, mi meg tövig rágjuk a körmünket, mi van már a istenért,megérkezik Danny is,és és és és és…a FRANC ESSEN AZ ÍRÓKBA….Megölték, meghalt. :’(

Majd a helyszínen Mac (ki más) mond egy beszédet, Jess tiszteletére és a nyomozás folytatódik, de annyira nem tudok rá  figyelni, nem hiszem el h meghalt. :’(

A korházban, Don éppen elbúcsúzik Jess-től mikor érkezik Sid. És fogalma sincs róla,hogy mit mondjon,  hát szerintem ilyenkor nem  is lehet okosat mondani.

Stella és Adam nyomkövetőt  raknak a pénzeszsák kocsijára, és kiderül, az is, hogy a kocsi amivel elmenekültek elég biztonságos járgány volt, golyóálló üveg, gumi stb.

Közben a nyomkövető segítségével, Adam-ék folyton tudják, hogy Dunbrook merre jár, így azt is megtudják, hogy át akarja adni a váltságdíjat a fiáért.
Danny , Fleck, meg Mac  mennek is utána, és lövöldözésbe keverednek , majd a mocskok akik megölték  Angell-t elmenekülnek, viszont Dunbrook-ot megtalálják, aki megmutatja nekik a váltságdíj kérő filmet.

Fleck, beszél Angell apjával, aki elmondja neki, hogy Jess mindig vidám volt és mosolygott, de amióta együtt voltak sokkal vidámabb volt és máshogy mosolygott. Ez szép!:)

A szupercsapatunk természetesen megtalálja a görényeket, ugyanolyan „nevetséges”  kis bizonyíték alapján mint mindig, most valami denevér szőrből jöttek rá, hogy hol vannak. Nagy csapattal ki is vonulnak, megtalálják  a Dunbrook fiút is valamint Fleck megöli azt  a szemét ládát  aki elvette Angell életét.:’(

A végén ismét Déjá vu-m van  ugyanis megint egy bárban jönnek össze és iszogatnak csak most nem Aiden hanem Angell emlékére,majd egy részen belül ez a második rész mikor alig kapok levegőt, kicsit sok lesz…ne már az istenit, megáll egy kocsi a bár előtt és elkezd rájuk lövöldözni……:O mindenki leborul, minden összetörik és és és és…….VÉGE! Az istenit komolyan mivan ezekkel az írókkal, meggágyultak vagy mi????? És komolyan tényleg vége….én meg ülök a gép előtt és nagy késztetést érzek arra,hogy kiugorjak az ablakon….. ilyen nincs, így nem lehet vége egy évadnak:O :’(

 Búcsúzásképp csinlátam még néhány montázs a szereplőkről íme a photok:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csiny.blog.hu/api/trackback/id/tr611296448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása