5×25  Fizetni kell

S íme eljött ez a nap is. A New York-i helyszínelők 5. évadjának záróakkordja (hogy lírai legyek). Pedig épphogy elfogták a taxszis gyilkost, épphogy mindenkit Mac Taylor-nak hívtak, és épphogy megszületett Lucy. Már vége is…de remélhetőleg a 6. évad még több izgalmat tartogat. Bár kíváncsi vagyok, hogy hány évadosra tervezik, de majd kiderül az is:).--->a tovább után következik az utolsó blog helyszínelésem:S, de előtte még egy kis montázs az 5. évadból =)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5×24 A megtéveszték üledéke

Ritka mikor a helyszínelőkbe van előző részek tartalmából, de most…hát most van:D. Mégpedig abból a részből mikor Stella meg Angel a saját szakállára nyomozgattak aztán az egyik genyó fickót felrakták egy Ciprusi hajóra a másikat meg holtan találják egy lakásban. Első kép, hogy szobrok (!) táncolnak, na jó szobornak maszkírozott emberek :) a háttérben meg látszólag leszúrnak egy fickót, gondolom ez is a show része, de valszínű, hogy mégse, mert vér kezd csurogni a színpadon.Aztán Mac-et meg Stellat látjuk vitatkozni, ugyanis  SuperMac rájött, hogy Stella nyomozgatott az ő tudta nélkül és kiabálnak egymással, hogy ezért akár le is fokozhatnak tudod??? igen tudom bunkókám úgyhogy megkönnyítem a dolgot! Huhh alaposan összerúgták a port… a vége, hogy Stella otthagyja a jelvényét Mac-nél, aztán kivonul! Főcím!

5×23 A felsőbb jobb

Végreee eljutottunk ide is! Kb. 2 hónapja várom már ezt a részt!:] És semmi nácizmus, semmi zuhanás,  csak simán egy bérgyilkossal kezdünk akit éppen felfogad valaki. Majd egy csávót mutatnak aki éppen szabadul a börtönből. –Miért van olyan érzésem, hogy őt akarják majd kinyírni? :O- Aztán megjeleni k  SuperMacünk  aki nagyon pattogna a férfi körül, Tudom, hogy nem maga tette valja be! Erre a hapsi- Meg mi is – nézünk nagyokat, hogy miről karattyol? Mindegy, úgyis kiderül. Főcím!

Szerző: ~Moi~

2 komment

Címkék: good 5×23 greater

  5×22 Yahrzeit

Ez a rész kikészített,de komolyan túl sok volt benne a nácizmus Brrrr! Úgyhogy csak nagyjából, hogy miről is szólt!

Na, az írók lekattantak, a valaki zuhan valahonnan jelenségről, ugyanis ez  a rész már nem úgy kezdődik. Most egy aukción vagyunk mindenki nagyba licitál mikor már nagyon a végén vannak és senki sem akar többet adni az ékszerért  bebotorkál egy férfi, azt hiszik, hogy ő is licitál, de nem, igazából haldoklik! Mire kis csapatunk kiér már meg is hal. Az áldozat neve Xander Green  és   az aukciós házban dolgozott. Főcím!

Szerző: ~Moi~

5 komment

Címkék: 5×22 yahrzeit

5×21  Múlt jelen és halál

Úgy látszik a kedves íróknál – hogy egyem a  husukat – beragadt a lemez. Ugyanis ez a rész is majdnem úgy kezdődik mint az előző. Csak az nem stimmol, hogy most férfi aki zuhan és lökik, nem pedig ugrik. Majd előlép egy hapek, szék a kezében, ismerős is valahonnan csak azt tudnám, hogy…. megvan a multkori részben szerepelt a szemétláda újságíró, haverunk ő, aki franctudja már mennyi pénzt adott kedvenc helyszínelőnknek (SuperMac) az epizód végén, és aminek az a főnökszerű csajszika nagyon megörült. Kicsit remeg miközben  hívja valami „pajtásást”.  Aztán egyet pislantunk és már ott is az egész New York-i őrs, kis túlzással. SzuperCsapatunkból egyenlőre csak SuperMac-el Stell-ával, Fleck-el meg Hawkes-al találkozunk(csak!:). Betörtek  az irodába, én meg csak védtem magam,állítja Dunbrook. A helyszínnel  „csak” annyi gebasz van, hogy a férfi aki az előbb megpuszilta a földet ELTŰNT! OFF! így most ez, hogy…?. Főcím!

5×20 A vad

LEUGRIK!! LE FOG UGRANI….vagyis nem fog..leugrott! A hapsika hiába kiabálta neki, hogy ne a nőnek valószínű elmentek otthonról, de javára legyen írva, hogy elég sok időt fordított a búcsúlevél megírására, aminek a kb. 5. változatát gondosan összehajtotta a férfi meg is találta el is olvasta, de hiába megállítani  nem tudta. Ez van! Ja és mellesleg mindez 6 hónappal korábban történt.

Ezután Jó kis Fleck Angel jelenet jön érzem én! =)

Szerző: ~Moi~

Szólj hozzá!

Címkék: 5×20 prey

5×19 Kommunikációs zavar

Egy száguldó vonattal kezünk. Az emberek nem magyarul/angolul beszélnek. Majd az egyiknek elszáll az agya fegyvert ránt és elkezd lövöldözni. Látszólag eltalál egy szundikáló indiánt.

Majd érkezik a szupercsapat. Az áldozat Amos Delawer, valami indián törzs vezetője. Fleck-ék próbálják kihallgatni  az embereket nem sok sikerrel a nyelvi hiányosságok miatt, de persze a szuperkütyük most is segítenek.

  Aztán kiderül, hogy az indiánt nem a vonatban lövöldöző csávó találta el hanem kintről jött a lövés. (Jah persze valaki eltalál egy mozgásban lévő vonatot!! khm J). Mac felteszi a „bölcs” kérdést: „A kérdés az, hogy ki lőtt?” Főcím!

Annyira szerencsétlen vagyok, hogy pont   este 20:00  órakor ment el az áram a hülye vihar miatt és 22:00 órára persze vissza is jött!!:S Amikor már cseszhettem a helyszínelőket. Szerencsére hajnali 2 kor ismételték tehát az fel tudtam venni így nem kellett szombatig várnom! A képekkel kicsit eljátszogattam ugyanis számomra ez az epizód kicsit punnyadtra sikeredett.  De most beszéljünk magáról a részről:

5×18 Ahonnan nincs visszaút  
A szupercsapat kivonul egy motel szerűségbe ahol találnak egy női áldozatot. Pontosabban a takarító személyzet egyik tagja talált rá  csakhogy ő rejtélyes módon eltűnt. A hulla Hawkes-nak valahonnan igen ismerős, de egyenlőre nem derül ki, hogy honnan . A szobát egy baseball sapkás napszemüveges férfi vette ki aki kéz pénzel fizetett tehát egyenlőre  rejtély, hogy ki volt az. (de ahogy őket ismerem nem telik bele fél óra és már tudni fogják h ki ő).Főcím!

 

Kezdődik, kezdődik,kezdődik!! „Apaaaaaaaa, kezdőőőőőőőőőőőőőőődiiiiiiiiiiiiiik!!!”(xD) Mindenki!:kezdődik!!! Na jó abbahagyom a kezdődikezést, de tényleg kezdődik! Nem is tudom, hogy mióta várok már erre a részre. Ja, de tudom mióta megláttam róla egy promóvideót a neten az pedig már elég régen volt, és csodállom is, hogy nem néztem meg előre!Nah ,de most nem ez a lényeg hanem maga a rész és direkt nem lövöm le a poént, hogy miért várom ennyire! Viszont azt remélem, hogy mindenki látta és tudják, hogy miért vagyok így bepörögve, nah essünk neki:
5×17 Zöld indulat
Hokizó emberekkel kezdünk akik nagyon benne vannak a játékban és nézzünk oda a kapus a mi kis szupercsapatunk egyik tagja mégpedig nem más mint Adam. Nagyon „profin” űzi a sportot, tovább játszadoznak – megint csak várunk h mikor történik már valami és ekkor……BUMMMMM!

Szerző: ~Moi~

6 komment

Címkék: 5×17 green piece

 

Arra gondoltam, hogy írnék egy kis informáló blogot arról, hogy kikicsoda a szupercsapatban  és  íme:
CSI:NY

Szerző: ~Moi~

Szólj hozzá!

Címkék: kikicsoda

 

Végre utolértem magam! Íme, itt a múlt szerdai helyszínelők! Jó kis rész volt:D! Nah kezdjünk neki:
5×16 Minden jótett
Kezdésként az egyik korábbi rész végét látjuk, mikoris SuperMac beront egy szőke csajszihoz asszem Ellának hívják. A nő öngyilkos akart lenni SuperMac pedig bevitte a korházba.
Ezt meséli el Stellának miközben egy kávézóból jönnek kifelé. A nő fel van háborodva, hogy ez már majdnem egy hónapja történt,de Mac még fel sem hívta (Meeeert? neki mindenről tudnia kell? Kiőitt, kéremszépen). Mikor leülnek, hogy megigyák a kávéjukat Stella poharába egy keselyű belepottyant egy emberi szemet!!!(Nah ilyen sincs a valóságban. De azért PoÉn!XĐ). Mac persze jól kiröhögi! Főcím!

Szerző: ~Moi~

2 komment

Címkék: 5×16 no good deed

Ezt nem most írtam hanem régebben, de sztem nem lett olyan rossz.Csak kevés benne a saját vélemény de majd a képek feldobják! És egy csöppet hosszú lett XD

 

5×15 A mulatságnak vége
Kezdésként Mac-et (SuperMacXĐ) látjuk szmokingban amint vár valakire. Majd a nyomába ered egy tolvajnak természetesen el is kapja hiszen nem ő lenne ha elszalasztaná az alkalmat, hogy hősködjön.(XD)Azután egy bálban vagyunk a múltkori barna hajú nő (nem tudom a nevét :S valami fejes) is ott van és szervezkedik

Aztán Stella érkezik egy pasival (hoppávan) mégpedig egy egészen helyes hapival:).Aki kapásból 20 helyet tudna mondani ahol szívesebben lenne most Stella-val mint itt.(XD) Jó pofiznak egy kicsit egész jól néznek ki együtt:)
Majd kiderül, hogy valamilyen jótékonysági esten vannak. Stella mobilja csörög. Mac az és közli vele, hogy elkezdődött a kékinfluenza (?). A bálon lévő fejesek is kapják hírt a „betegséggel” kapcsolatban. A jótékonysági esten várják a polgármester helyettest, hogy átvegye az adományt,de hiába. Majd leengedik a lufikat és végül mégis bepottyan a helyettes a gond csak az, hogy meghalt amit Stella pasija állapít meg. A múltkori barna hajú nő (aki ha jól emlékszem tetszett Mac-nek XD) rögtön hívja is a mentőket. Főcím.

 

És íme itt a következő blogbejegyzésem is:) Ez is a helyszínelőkről fog szólni minő meglepő XĐ. ezúttal a következő epizódot fogom kivesézni és ellátni képekkel.
5×14 Elveszett lányok
Egy kis taknyos tizenéves lány érkezik New York-ba látszólag egyedül - grat a szüleinek igazán odafigyelnek rá nah mind1 - a tini nagyon odavan mindenért erre-arra tekinget mosolyog.
Majd egy nála pár évvel idősebb csaj jön aki majdnem ugyanúgy néz ki mint ő gyorsan elrángatja – jó,jó de mikor lesz már valami gyilkosság – és míg ők elszórakoznak nem messze tőlük – végre!! – 2 ember kirabol egy férfit. Akit később késsel a mellében találnak meg .Főcím!

 Nahh, akkor bele is kezdenék. Igen, én is blogírásra adtam a fejem úgy gondoltam próba szerencse. Most szünet van úgyhogy időm mint a tenger a helyszínelőket pedig imádom szóval elősször csak egy sima részlerással álltam elő képekkel feltüzdelve és néhány véleménnyel. Mindenkinek jó olvasgatást. Ígérem nem minden rész így lesz leírva!Később több lesz benne a saját vélemény most azonban 1-2 darab így sikerült. És kizárólag a magyar premier után(minden szerda 21:00 AXN) kerülnek fel az írások tehát aki azt látta az itt semmilyen Spoiler-t nem olvashat!:)

5×13 Elhamarkodott ítélet
Az őrsön kezdünk, egy hatalmas férfit próbálnak megbilincselni (nem sok sikerrel)Majd jön Fleck és Angel egy kb.16 éves kissráccal. Az izomkolosszus férfi nagy kavalkádot okoz .
Aztán Fleck ront be a szobába azzal,hogy:”Hívjátok a mentőket!!”Angel rögtön odarohan és látja amint Fleck ujjá éleszti a srácot, de hiába az ugyanis meghalt!! Főcím.